Sunday, May 18

followanasyg.


salam all.

thank you so much yang dah puji header baru i.
thank you so much to brader Anas. who has created and give-away to me.
i was likeeeee omg. in 3 yrs im in blogging world. and this is for the first time dapat header free.

hahaha.

i dapat dua version. black and white.

and i choose that black one. i dont know. but its okay. boleh main tukar tukar header =p

oh yaaaaa. lets visit brader Anas's blog. (click his name) or click pada screenshot bawah ni.
http://followanasyg.blogspot.com/
and a few things about his blog.

hypothesis aku untuk blog dia.
cool. since header dia pun cool gila. idk lah tu header ke apa. but i consider meow tu as a header. okay what.
sempoi and simple. tgk template dia sempoi gila and all white. superb simple. hehehe.
so visit him and he was too friendly. seriously. tak tipu.

oh yaaaa beside that. ive got another questions.

#7 from blogger Aimi Athifah.
1)   simple. hahaha. idk =p
2)   anytime yang ada free time plus blogging mood and anywhere yang ada wifi and my laptop.
3)   Ee. nama tak manja pun tho. sobsob.
4)   tanya diri sendiri "mimpi apa eh malam tadi? ada mimpi ke tak eh?"
5)   typing. even banyak sangat typing error aka typo. but no worries. backspace kan ada.
6)   Hahahafiz.
7)   shawl and tudung bawal. bcs im wearing tudung.
8)   beside daripada pergi zoo. so far centipede.
9)   one of themmm.
 
10)   "aku" and "apa"
11)    Youtube. 

#8 from blogger Aimi Syafiqah.
1)   typing while listening to 'Entah' by Afgan.
2)   nope. just myself. hehe.
3)   me and my world.
4)   one of them is...
5)   in my bedroom.
6)   actually handsome and baik and pandai. but kena pilih satu je eh. emmm. kaya. =p
7)   as simple as me.
8)   Addmaths. honestly.
9)   takda. but dulu pernag minat lagu Heaven by FT Island. dah lama sangat dah tak dengar balik tho. haha.
10) actually nak kahwin jugak. but bcs of benda kan. so i really want emmmm Apple laptop.
11) Ross Lynch.
 

untuk yang curious aku further study kat mana. tunggu next entry eh. cannnnn aaaaa? hahahah

yaaa ada rasa seronok nak bebas sikit.
but at the same time sedih. jauh gilaaaaa dari family. TT__TT
kena prepare mental and physical.

hm hm. see ya.
chawww lu.


23 comments:

Eimma Esmail said...

cun! nak gak satu... hhaaha

Izz Hazwani said...

pehh pehh ee dah ada header !

Aimi Syafiqah said...

Thankyou sayang. Sebab sudi jawab ^^

Anasyg said...

terima kasih jugak Nurul susah2 je buat entry, :) semua org panggil Ee, Anas je panggil Nurul haha :) meow tu header lah tu, apa2 yg tetiba bertukar kat ruang kecik atas tu mmg header, tidak disangkal lagi :)

nana kimie said...

wah,sonoknya header preeee=)

Farah said...

Memang cantik header baru. Anas rupanya yang buat.

Nur Hamizah said...

Kan ee kalau ada bilik macam tu bestnyaaaaaaa :D Header ee memang lawa. Ingat ee yang design sendiri :P

Ismi Ana said...

Cantik header ee..! Suke3

Azwar Syuhada said...

random entry ye?hehehe.. Cun header baru.. :)

Lieya Yaya :) said...

header ee lawaaa . white lawa :D fvrite colour akak white2 ni :D hehe

Nurul Syahada said...

bertuah dapat header baruu. tehehe
nanti dah further study jgn lupa adfa :P

Detective Fiqa said...

semart lahh header. walaupun simple. tapi menarik :D hehehe

Sally Samsaiman said...

perghhh...dapat header free woooooo~

Nurul Farahizzati Zakaria said...

patut la mek bunga.. hihi.. typo kat blog je sempat back space kan ee.. typo kat lain... kena bahan.. hahahaha

SAMIQA ♥ said...

patotlah.. header baru.. ingat salah masuk blog akk tadi.. hehehe....

Miss Boo said...

kak boo nak wakil jawab ee smbg study kat mna blh x??? hahahahaaa... *gelak manja*

miminadam said...

asyukk dapat header baru.. phewwwiittt

Niesa said...

tp header hitam tu mmg lg smart dr yg 1 lgi..wahhh..untunglah dpt header free...

Khamsi Abdullah said...

Mata tertumpu kat gambar meja belajar idaman.. macam rajin je nak study klu meja poh cenggitu.. btw, untungla ade urang bg header..smart tu..simple n sleek.

zakira afina said...

hehe dah lameee berkenan header Eee. nice nicee. baru tahuu ee minat Addmath :D

Ninaa Hassan said...

comel nya header
dah tk seksi lagi haha

Sharifah Syahirah said...

Anasyg mmg cool pun, macho je. ahahaha

Farah Arina said...

your header are so cool!