Friday, April 4

Beautiful. its true.


Salam all.

Perempuan.

bila orang kata cantik. susah sangat nak mengaku.

bila orang kata buruk. mula rasa diri tu betul buruk.

kata buruk jap lagi baru tahu.

hahahafiz told me. and i was likeeeeeeeeeeeee. okay. a little bit terasa because im this type of perempuan.
and he often do some tricks to make me say i am beautiful. blerghhhhhhh.

so perempuan. lets tell them. all the men out there. that we all looked the most beautiful in our own way.

ya girls. we are beautiful.


okay okay. thank you James Blunt for having a crush on me.
but. emmm. apologize James Blunt. you're not my cup of tea.

(sila muntah dengan extreme-nya)

pewasantan siot post kau kali ni ee.

kisah?

hahaha. chaw luuuu.
salam sayang.

34 comments:

Anizz Annisa said...

we are beautiful.. semua wanita di dunia cantik2.. perhiasan dunia adalah wanita solehah.. :D

Niesa said...

hahaha..we are beautiful right dear?and so!so!so beautiful..sila jgn muntah jugak dan sila cakap Alhamdulillah..ehehehe..james blunt..okbai! :P

Bella Nabieyla said...

ehee okay u're beautiful :D

Lollipop Manis said...

Yes.yes.yes. u're beautiful cik ee. hehehe.

Ain Nafisha said...

yeah perempuan ni kalau cakap cantik tak percaya, kalau cakap buruk baru lah hehehe, Fisha pun macam gitu jugak, sensitive hehe :D

Nur Hamizah said...

Cantik dalam cantik luar. Cantik dengar sini. Kita semua cantik. Tak perlu ubah ciptaan tuhan untuk cantik demi mendapatkan pujian manusia. Sentiasa bersyukur kepadaNya. Yaa kita semua cantik di mata Allah :D

#Teringat kat lagu cik kacak =P

Nurhazlin Hussein said...

Yeah , you're absolutely right . Actually , if we ourselves kata diri sendiri buruk and others negative stuffs , it seems like we didn't grateful kan ? Huhuu .

Afiqah Azman said...

Semua ciptaan Allah indah2 belaka :)

Miss Boo said...

semua orang adalah makhluk ciptaan Allah yang cantik dengan caranya yg tersendiri... hehehe :D

Eimma Esmail said...

kejelitaan adalah hak milik setiap insan. hahha

Farah said...

Memang. Semua orang cantik dalam cara tersendiri. Lagipun, cantik tu kan subjektif :)

zakira afina said...

cantik itu juga subjektif kann. Sungguh, ciptaan Allah cantik dan indah. yang pasti kena pandai guna kann :D

Lieya Yaya :) said...

yeah . kak yaya beautiful :3 hihihi

Mazni Munawar said...

omg. kalau ade org puji saya, saya perasan balik. muahahaha! xD niat sebenarnya saja je nk buat lawak, tapi dlm hati bersyukur. Alhamdulillah~

Mastura Aziz said...

semua santek-santek....hehe:)

Lyaa Suriany said...

bila org puji cantik. cakap je alhamdulillah. pinjaman Allah. instead of "eh tak de lah. awak lg cantik. kite biase2 je.

hehe
my2cent.

sesungguh makhluk
Allah tu cantik semua.


slm singgah dear.

Akeyla Azmi said...

LIKE I'VE TOLD U LAST NIGHT.
YOU'RE BEAUTIFUL.
JUST THE WAY U ARE <3333 HIHI

Aisyah Az said...

what's make you beautiful.. lalalala.. 1d di sini .. hahah.. ee mmg dah lawa gilaa.. hahafizz tu saja mngusik

Asyrahtul Akmal said...

Haha. Nice post laa akak ^^, lelaki ni biasanya jujur. Kalau dia cakap cantik, maka cantik la. Jangan nak melawan sangat. Ego depa tinggi T_T

Izzaty Zaty said...

kak ee memang beautiful. comel lagi. hiks :3

Teena Tna said...

Aku tak suka sgt kalau org puji2. Tapi kalau dia dah puji, cakap terima kasih & senyum jelaa.

Ninaa Hassan said...

hehe motif entry ni hg nk kata aku cantik ke ee ? haha :p
semua org cantik , cantik 2 subjektif

c/p komen zatty :
" kak ee memang beautiful. comel lagi. hiks :3 " -sila kembang haha

Ninaa Hassan said...

hehe motif entry ni hg nk kata aku cantik ke ee ? haha :p
semua org cantik , cantik 2 subjektif

c/p komen zatty :
" kak ee memang beautiful. comel lagi. hiks :3 " -sila kembang haha

Nurul Farahizzati Zakaria said...

saya tak cantik.. saya comel & forever young je.. hewhew :3

Akak Adek said...

cantik & comel...! ^____^

btw, of coz ler kena puji diri sendiri-well, hargai diri sendiri-baru puji org lain -hehe

Farah Arina said...

ee memang cantik. trust me. (:

shedameor said...

who says you're not beauty ? who says you're not beautiful. who saysssss hihihi happy weekend dear !

Nurul Syahada said...

"everything is beauty, but not everyone can see" - thomas. and yeah its true.

NARDtheNERD said...

i am beautifulll no matter what they sayyyy. yakin beb! :)

Nini Hanini said...

there is no ugly girls only different type of beauty...ahaks

miranadia said...

semua orang cantik dan kacak sebab kita ada anggota badan yang sempurna. itu cikgu saya yang cakap. heeeee

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Beautiful and cute :)

Dalila Samsudin said...

oh im beautiful girl ~ beautiful girl ~~ /nyanyi/ ahaha

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

Ee cantik lah ! hheeehe
hazy biasanya memang tak boleh kena puji, kembang habis . iyakan je bila orang kata kita cantik . tapi jangan riak pulak yer uollsss . lepasni kalau orang puji cantik, Ee iyakan je =D