Friday, March 21

spm-result


Salam all.

apologize to all yang ternanti nanti result gua. semalam tak sempat nak update. penat sangat haih.
tapi siapa yang befriend with me on facebook and wechat. kauorang dah tahu dulu lah ni.

hahaha. tak jauh dari trial. i didnt get straight As macam yang a few of ppl around me expected. apologize once again.
Alhamdulillah. ive just got 7As 1B and 1C. apologize to those who expect me to get straight As. this is what Allah give to me. thanks to mak and ayah, siblings, friends and all who support me.

a big thanks to cikgu cikgu bm, english, agama, sejarah, maths, addmaths, physics, chemistry and accounting who taught me when i was in form 4 & 5. apologize once again to cikgu cikgu that i didnt manage to get A in yr subject and for all my mistakes over the years.

i'll remember the kindness of you all. love all. peace.
maybe some of you yang dah baca apa gua post dekat facebook last night.
hehehe.


thank you to all who wish me tahniah/congrats/congratulations.

sebenarnya gua agak tak syok sebab addmaths gua A- gua nak lebih, kalau boleh A+.

"saya target awak A+ addmaths. tapi tak. hm. sebab tu saya taknak bagi tahu masa awak dtg tadi. saya memang ingat awak A+ sebab awak perform." - sir R.

tapi Alhamdulillah. jangan ingat gua tak bersyukur pulak. hahaha. maths gua A+. Alhamdulillah.

sebelum kauorang tanya biar gua yang kasi tahu. C gua chemistry. haihh ni lagi satu. cikgu chemistry sangat berharap gua dapatkan A untuk subject dia. but i cant. im so sorry. hm.
ive got B+ for english. ni lagi satuuuuu. missed A nama dia TT___TT

"english B+? kenapa pulak dah. grammar problem kot ni."

hemm. tu yang Allah nak kasi. redha.

congrats untuk semua 96-liner. dont give up kalau kureng. ini rezeki masing masing. ada sebab kenapa Allah bagi macam tu. ada hikmahnya. inshaAllah.
congratulationnnnnnnns semua.

p/s: banyak lagi gambar tapi insha Allah nanti gua update kalau rajin. ngohngohngoh.

chaww. peace.
salam sayang.

48 comments:

Hidayah Suhailee said...

tahniah !!! :)

Aisyah Az said...

hehe.. C kita sama! lol chemistry mmg spoil kan result. pape pun. Alhamdulillah.

aznur elya said...

congrats sbb dpt 7A utk spm.. :)

akak dulu pun dpt bilangan A yg sama msa SPM dulu, thn 2008..

Nini Hanini said...

lawa dah tu,tahniah!
Best of luck nanti kat luar sana,cabaran baru bermuala,fighting!

HerSyfqh said...

woahhh. bagosnye. congrats yer kak ;)

Nurhazlin Hussein said...

Tahniahhh !!

Lollipop Manis said...

waaaa. congrats ee. :D
akk dulu pon harap sgt +mate a+. tp tak dpt. kikiki.
see u in ipt. insyaallah. weee ;)

Farhah Nasuha said...

Woahhh , cerdiknya kak ee . Jeles farhah , entah zaman farhah nanti , farhah macam mana lah , haha . btw ,happy go lucky k , okay dah result tu , okay sangat !

Mazni Munawar said...

pandai ah tu. congratz! :D

Niesa said...

wahhh!tahniah dear!gempak2 result dak2 sekarang ni..hehe..1 step kehadapan.. :D

Akak Adek said...

alhamdulillah...congrats...! =D

sy pulak excited...hehe

Puteri said...

congrats! :D

Nurul Farahizzati Zakaria said...

Congrats ee :) ingat senang ke nak dpt result mcm tu.. so, get ready for the next phase?

Fatin Najwa said...

congratulations Ee ! ;)

Dikna said...

Congratulations kak ! :) 7A tu.. saya ni thn ni nak spm..nervous bila tgok bdk batch 96 amik results

Dikna said...

Congratulations kak ! :) 7A tu.. saya ni thn ni nak spm..nervous bila tgok bdk batch 96 amik results

Ain Nafisha said...

congrats kak ee ^^

Akeyla Azmi said...

hebat nak matiiii eeee niii <33333333333333333333333
tahniahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! :D :D :D

Miss Boo said...

alhamdulillah... sentiasa bersyukur dgn apa yg tlh diberikan kat kita... di masa hadapan Allah bagi lbh lagi... so skg get ready to next level... all da best EE... :)

Ayue Idris said...

perghhhh..power2 bdk skg ni ek..hehe..
congratsssss ok? ('',)

Farah said...

Tahniah ya ee. Insya Allah itu yang terbaik :)

AP Hours said...

OK la 7A.. Tahniah..

Anasyg said...

byk A dia. Tahniah

Anis Adnan said...

Tahniah Ee! ok la tu 7A, rezeki :)

Nur Inani said...

tahniahh .. selamat ke alam uni pulak :)

Ninaa Hassan said...

tahniah untuk kali kesepuluh.haha
english kita sama lha. stress

Nur Hamizah said...

Subhanallah. Alhamdulillah. Allahhuakbar. Tabarakallah. Tahniah sayang sebab dapat keputusan yang cemerlang. Moga perjalanan menuju kejayaan selepas ini diiringi dengan rahmat, kasih sayang , berkat, dan redha Allah. Aamiin ya Allah. Allah Allah. Tumpang gembira ^_______^

IDAH RASHID said...

congrats sis! ^^ byk tu A. tak kisahla A+, A or A- still A rite? xDD alhamdulillah :)

Siara Elina said...

tahniah ee sayang =)

NurSyuhada said...

Congrats kak ee :D

eyqa yushaiza said...

tahniah ee. you deserve it.
semoga berjaya dengan kehidupan mendatang.
:DD <3 <3

Nurina Izzati said...

tahniah... semoga kejayaan akan terus mengiringi awak..

http://www.nurinaizzati.com/2014/03/kusess-kedua-terbaik-selangor-spm-2013.html

Akmal said...

Congrates kak nurulee :D okayy la tu 7A. Banyak woo tujuh tu. Lebih dari sebelah tangan. Hehe :)

Pykaa Pdott said...

7a dah kira oke la tuh sis . Pyka dulu ada 5a je lagi trok . Huhuhu .

Nurul Syahada said...

Ee tahniah. semoga cita cita hang tercapai :D

Miss Xyz said...

Am I too late for this? Congratulations, akak! Sekarang saya pulak berdebar nak SPM. *nervousbakhang*

zakira afina said...

ee, tahniah yeee syg hehe. hebadd dah tuu :D

Anizz Annisa said...

gempak la tu result ee.. tahniah.. proud of u dear.. :)

Niena Reen said...

Ohh congrats kak ee!! 7A tu pun banyak tau! :D

AmySyahiera Malik said...

terbaik la , tahniah Ee . banyak A :))

Izzati Jefree said...

tahniah ee :) takpe boleh usaha lg time kat u. zati pun tak dapat straight As gak hehe

Farah Arina said...

pandainya ee dapat 7A
congrats again :D :D
parents bagi hadiah apa? ;)

aimi zamri said...

tahniah adik.. im proud of u :)

nuranne (formerly simplyseoul) said...

Tahniah tahniah. Very good job :)

Nurulee said...

terima kasih banyak banyak banyak semua. love.

Hawa Faqihah said...

tahniah!7A;banyaklah tu :D

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah lewat malam di sini dik...wahh..tahniah akak ucapkan berjaya dalam SPM...

Syazwani Yazid said...

tahniah!!!!!!