Wednesday, March 12

randomness #2


Salam all.

I was busy with all the assignments. yaaa. i must complete this assignments in 3 days.
haihh. empat assignments in 3 days. boleh imagine?

pulun lah gua. hahaha.

yes. buatkan assignments orang lain. who is my own sista-in-law. and she paid me.
nasib topic so-so. i mean tak susah and tak jugak senang. okay lah.

dengan keadaan diri gua yang tak berapa nak sihat ni. hm. gua admit susah jugaklah nak pikiaq nak keluar idea yang bernas bernas tu. its quiet hard. but i'll try my best and strive in earnest.
today dah masuk 5 days kot. if i was not mistaken. but no worries. everythings gonna be alright. ASAP.

"dah makan ubat?"

"okay lagi ni, takyah lah makan ubat lagi. kalau sakit nanti iolls makan ubat tau"

"tapi semalam kan dah promise?"

"alaaa tapi tak promise pukul berapa kan?"

cliche.
memang gua jenis malas nak makan ubat. bukan takut ubat. malas.
till gua rasa memang dah tak larat gila baru gua cari ubat.

even gua pandai suruh orang lain makan ubat. pesan macam macam. look after yourself blablabla.
tapi diri sendiri tak buat.

ada gua kisah? =p

okay.
dont forget keep praying for our beloved Mh370. stop rumors.

#malaysian #prayforMh370 #doakan370 #prayforspmresult


17 comments:

Norhasniza Khalid said...

teruskan berharap.. dan berdoa..

Anizz Annisa said...

alololo..xshat ye.. get well soon dear.. :) rajinnye wat asgment..hee~ :)

Akeyla Azmi said...

hi love hehehehe.
u're such a weirdo but still love ya hihihi <333

#praypraypray <3

✿ Nasihahaha ✿ said...

semoga cepat sembuh ...hehe truskan usaha buat assignment tuu =D

Nur Hamizah said...

Laaa hari tu kata dah sihat ? Sekarang sakit apa ni sayang ? Syafakillah ee. Allah. Jaga kesihatan tu tau. =') Moga ee cepat sembuh. Haaa tengok, ciri-ciri pun dah nampak. Insyaallah ee pelajar cemerlang dunia akhirat ^_^

Zizie Zack said...

demam lagi ke ee? buat kerja elok2.. hee.. alolo.. 'dia' sure buat muka merajuk kalo I tak makan ubat.. dah ubat pun 'dia' yang tolong carikan.. hehehe..

Farah said...

Moga sembuh cepat ee :)

Lollipop Manis said...

Gile hebak buat asgmnt 3 sekali. Akk seminggu 1 pong blm tentu. Hahaha. Chayokkk2 ! Jaga kshtn mkn ubat. Nnti blh cntinue buat asgmnt hakak pulak. Kikiki xD

Nurul Syahada said...

Ee susah nak makan ubat? Selama ni nasihat suruh makan ubat mesti nasihat tu ibarat angin lalu. Hampeh nak sentuh ubat kan. Anyway, get well soon ee.

Ayue Idris said...

malas ek?
haha..time sakit..ade org rajin ke? :p

get well soon ok? :)

Farah Arina said...

get well soon, ee. :)

Mazni Munawar said...

rajinnya tolong kakak buat assingment. kalau saya haram nak tolong tau, hahaha :p

Izzati Jefree said...

semoga cepat sembuh ee. jgn lupa makan pamol yaa :)

Miss Boo said...

alasan malas makan ubat :P hahaa

Anis Adnan said...

Good luck for your result Ee! :)
Semoga cepat sembuh & keep #PrayForMH370

Siti Zara Nurhaidah said...

Take care dearr.. =)

Arif said...

Haaa, i think i got the answer psl apa bdk2 yg awk babysit xdgr ckp awk........=)my tok guru said, if u want somebody to follow u, u must do that thing first. only then......peace.