Thursday, February 13

ask ask ask ask.fm.


salam all.


so let me answer all the questions tht have been asked.

#1
ni tak lain. confirm perempuan yang tanya ni. hahaha.
who says tht im so cute dik? mana ada. ini bukan nak tipu. im just being me. suam suam je.
i often change my cleanser. but dalam banyak banyak cleanser yang i pernah pakai. ((loreal hydrafresh.garnier pure active.blablabla).
which one is the best, safi balqis yang blue colour tu. serious rasa seronok pakai.
and sometimes i pakai jugak scrub apricot safi balqis. and ppl often said after i used tht scrub. muka nampak berseri. hm.
why not you try. but yaaa cleanser ni tak dekat semua orang effect dia sama. so be careful.

#2
 
 this year, 2014 kira eighteen lah. hehe. dah besar bukan?

#3
hahaha. soalan ni dah terbiasa dah. okay kalau untuk full name. nurul farozze. pronouns macam ni nurul farozi.
and for the nickname. Ee, first of first. you sebut E and another E. get it huh?
hahaha. thats it. i know it was a little weird. but i love it bcs it makes me look different than other.
hiks.

#4
somewhere in Perak. hahaha. sorry lah yang ni susah nak jawab. bukan apa. bcs before this i pernah bagi details and dia datang rumah betul betul bcs my house in a housing area but too easy to be found.
mana tak terkejut mak gua dah lah lelaki pulak tuuuuuu. gua dah ketaq ketaq dah. dah lah first time. 
before this memang lah ada terserempak but tak pernah bercakap. sembang dekat social web gitu je.
fuhlamak. sorry. trauma gua. hahaha.

#5
hm. motif?

#6
 
ni kerja blogger Miza as known as cik Chokie. hahaha. 
suka main hidung sebab nak bagi mancung. ye lah. hidung ni tak mancung. hahaha.
visit her blog. HERE.

#7
bila dah jumpa lelaki macam sharnaaz ahmad ke jep sepahtu ke. hahaha. takdalah.
bila dah ada yang masuk meminang lahhhhhhhhh. dey.

#8
Anonymous mana lah ni. aduhhhhh. tak gentleman ah gini bro. taknak.
hahaha.

#9
 
ni kerja blogger Iwan kan? hahaha. tak habis habis bro Iwan ni. amboi.
cita cita tak tahu nak jadi apa. bcs selalunya orang kata. cita cita lain jadinya lain. so apa yang im gonna be tu lah cita cita. hahaha.
part laki idaman tu. cukuplah boleh bimbing dalam bab Islam. and yang penting. tegas orangnya bcs im a stubborn and hati keras. tapi kuat nangis. hm. boleh imagine? hahaha.
visit him. HERE.

#10
 
dia ni malas nak jawab. hahaha.

#11
 
abang Jebat. emmmm. gua yang kedua paling gangster. ye lah nanti nak backup abang Jebat. hiks.

hahahaha. dah lah. so kalau nak tanya apa apa. you can ask me at ask.fm.
i ada letak widget dekat bawah cbox. so kalau nak tanya boleh kalau taknak tanya pun boleh.
nak tanya tapi tak follow pun boleh.
tak kisahlah. gua rock mana kisah benda kecik macam gini. 
hahaha.

oh ya. thanks bcs ada yang suka post sebelum ni yang about KEJAMNYA tu.
inshaAllah. i shall make another one. but janganlah expect lebih lebih. bcs im writing what happened in my life.
itu je. 

chaww.
salam sayang from gua yang gangster dan rock

hahaha.

23 comments:

Farah Arina said...

lah, tak sangka ee duduk kat perak.
sama lah kita dua xD

Anizz Annisa said...

syg you jugak..ahakss.. :P sume yg sis nk tnye org dh tnye pulak..huhu

Ahmad Zaki said...

Soalan pelik². Hahahaha. Nak tanya juga. Antara Adik Ee dgn Abg ZH, mana lagi hensem. Hahahaha...

ZH Blogger

Nurulee said...

Ee lah. sebab ee lagi gangster.
sapa lg gangster dia lah lg handsome. hahahaha. k.

Lollipop Manis said...

kalau cakap gangster, akk lg gangster. huahuahuaaa. tgk gelak pon dah hbs gangster xD haha

Puan Gojes said...

lu memang gangster la Ee :D
perak? panjang umuq, bolehlah jumpa ;) mak abah mentua PG dekat perak juga. :D

Cik Itah@RRP said...

salam. haa..itu dia jawapan yang cukup complete :D

ikhwan yusuff said...

Aiyoooooo...bnyk soalan ya....hihihihih

Miss Boo said...

terhibur guwa baca... hahahaa

Nur Hamizah said...

fuyooo banyaknya soalan :D Ehh suara ee dah matang. hehehe. dulu dengar dekat telefon comel je suara dia. Macam budak-budak ^_^ Seriously <3

wawa zulkefli said...

hahaha macam macam. dulu selalu main benda ni dekt twitter. lepastu lupaa pass

Phylo said...

haha,, degil dn keras hati tapi mudah nangis tuu boleh imagine sbb saya pun macam tu..

Zara Nurhaidah said...

fuhh.. ! ask.ask. fm tuuu.. hoho

Cik Nadyya said...

ohh, 18tahun ekk? ingat budak skola lagi.. heee
takpelaa yg penting akk lg tuaa., hahaha da patot kwen tp xnak kawen skrg laa.. hoho

Am_Mir said...

bhahahaha ! Like like like ! <3 :E

E'in said...

kikiki.. jwb kat blog senang ek.. konfem dorang yg tanye tu bace..

Junkyo Hikari said...

bila nak kahwin XDD ahaha
ayat maut :P
hehe
later nak try ask fm nurul nye..
btw untung le masih muda asheh XDD ehehe

Akeyla Azmi said...

heeeeee <33333
trauma kot kalau ada lelaki cemtu ahahah.

Eh eh seppp qilah pun tunggu abg jebat niii

NA said...

Wah-wah sampai ada lelaki datang rumah. Hehe tapi berani tu. Kira lelaki budiman je yang berani datang jumpa kan?

-wina1979-

Farah said...

Sempoi je jawapan :)

Gee Lion said...

baca jawapan pun dah boleh agak kegengsteran cik Nurul ni.. =3

Nurul Farahizzati said...

Safi bqlqis best... I takut nak tukar pencuci muka coz muka I sensitif. Dah lama I kuburkan akaun ask.fm I huhuhu... lorh.. minat abang jebat jugak dia ni... hahaha...

Ina Amani said...

akak memang cantik pon!!! eeee jelessss hehrhher