Tuesday, January 21

Tijah break up.


Salam all.

please read this bcs im very sorry for Tijah who has break up with his lover.
this is actually very funny. hahahaha. humor.

hahahahahahahahah =DD


there may be among you who have find it first. but tak kisah lah bcs i've found it just now.
peace.

oh ye. dont forget to purchase upu pin number ye kawan kawan.

salam sayang from iolls. take care uolls.

pis yo. pis no wo.


19 comments:

Zara Nurhaidah said...

hahaha..

Farah Arina said...

hahaha lawak lawak xD

Aisyah azizon said...

HAHAHAHAHA... nak terkeluar halkum dah ni. seyes lawak ^^

Nur Hamizah said...

Hahaha lawak ni miza jumpa masa kita form 3. Imbas kembali XD

Nur Hamizah said...

Hahaha lawak ni miza jumpa masa kita form 3. Imbas kembali XD

Mohd Syarizwan said...

wakaka.. lau ambil muet confirm dapat band 10 above...

E'in said...

tijah gune google translate ke? hahaha

Dalila Samsudin said...

lol hancur betul ahahaha

Azee Hana said...

tijah kena pergi kelas ni..haha

Am_Mir said...

Muahahahahah ... Tijah so cool ! I salute u! XD <3

ezyra daniel said...

ok memang stylo..
haha kelakar betul baca ayat dia..
oh my english!

cik lisa said...

HAHAHAHA macam pfttttt~ 100% google translate, memang direct giler ah

syazrah tarmin said...

hahaha.. alahai si tijahhhh... funny... :D

Gee Lion said...

hoh gilak.
terabur english dia.
cian Tijah. haha.

Cik Itah@RRP said...

salam. hahhaha betul betul funny!

ain soofiyah said...

ngeh.. manglish..haha

Akeyla Azmi said...

yes no. pin upu dah keluar hiks
thanks remind wak heheheheh
btw T_T
kenapa surat tu lawak n menyedihkan ahahhahahaahahaha

Akeyla Azmi said...

cmane dia boleh dpt pakwe mat salleh hahahah

nabila rahman said...

dah pernah baca dulu . memang terbaik !