Saturday, July 27

Million thanks PLKN.


Salam all.

Ya Allah. i tengah seronok sangat ni. seriously. seronok gila. I dunno how to say. but im veghie happy right now.

Because of what?

coz,


tak sia-sia i tunggu several days untuk check PLKN. macam-macam hal, you know. webpage busy lah and what else. hahhh. finally. lega beb. serious. 

i memang since years ago dah set dalam kepala hotak ni that i dont wanna join this PLKN. you know. i memang takda minat kat menda menda ni semua. 

thats why i seronok gila. boleh imagine tak perasaan i?

kahkahkah.

but yaaa. ramai jugak kengkawan i yang sedih coz tak dapat and sedih coz dapat. so anything happen pun, this is the result.

im too happy ppl. encik Hafiz pun tk dapat jugak. hahakss.

entry penuh spontaneous. lu ingat wa kesah?


33 comments:

NzA said...

sama dgn anak ke 3 ibu yg sebaya nurul..bukan main gembira bila dia xtrpilih.....

Sally Yatiey said...

tahniah tak dapat PLKN ;) hee.

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHEHE . AMBOI . HEPI SGT .. AKAK PUN XTERPILIH MASE MUDE2 DULU . TP AKAK NK PEGI . HAHA

MaWaR RinDu said...

haha sy macam awk, xnak plkn sesangat, tapi bila dah pergi,serius, plkn jadi kenangan yg terindah, yg x mgkin dilupakan ;)

mazni said...

Hehehe untunglah tak dpt PLKN. Boleh duduk rehat2 kat rumah :p hrp sye tak dpt jugak tahun depan

Botak said...

takde ape yg bestnya plkn ni., kalau tak pergi kurang² boleh kerja kumpul duit.. :D

ahmad said...

hahahaha.. tahniah yer.. jom exchanged link nak x ??

Lelaki Gentle said...

hehehe.. nape untung lak? rugi laa.. syok pe PLKN nie.. hehehe..

#ex PLKN ASAHAN MELAKE

Lelaki Gentle said...

jum bace cerite baru saya.. hehehe

http://ceritaakudevilboy92.blogspot.com/2013/07/wordless-sunday-ramadhan.html

boni kacak said...

hahahahaha.. rupanya ramai yang tak nak pergi PLKN ni ye..hehehe

MaYa MustWany said...

bestnya!

♥ iqwa-niera ♥ said...

hihihihi. tahniah2! msa 2011 pon sy happy giler xdpt plkn.

norhafizahalias said...

tahniah tak dapat. hihi.

tahun lepas saya dapat PLKN kat kem gambang. first, memang tak nak pegi. tak suka aktiviti lasak camtu kan.

tapi, bila da tiga bulan duk sana, sumpah rasa macam taknak balik pulak. rasa macam syok gila kat sana. haha.

pengalaman kan.... :')

ejulz said...

hahaha. untung laa.. smbg study je. :)

Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

Teena Tna said...

tahniah! dulu i frust gler x dpt plkn

. said...

hajar dlu pon tak nak plkn, byk kali wish2 xdpt.. last2 dapat!.. heee..

Nurul Ashikin said...

Tahniah ye

ainil fazieda said...

happynye die xdpt PLKN :P Btw , tumpang happy yerrr! ^^

Fatihah said...

saya pun tak terpilih gak dulu. hihi

E'in said...

ceh... org ckp, mule2 je kite rase xbest bile kena pegi.. last2 t kite sendiri yg xnak blk... :p

fiza saiza said...

hehehe..seronok betul yea sebab tak terpilih..hehehee

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

ruginya tak dapat...sy ada dapat tapi da lama 2009 lagi hahaha
apapun best tau..rasa tak nak balik je masa last day kat sana huhu

Eiqa Almond said...

ceeittt. ingat kan dapat td, ahhaa
Dan ingat kan apa laa yg dia suka sangat tuu..
Tp best laa pegi sana..
Dulu mngharap sgt dpat pegi, tp x dapat. sadiss..
Pape pun tahniah laa sbb x dapat, ahhaa I pun happy yooouuuu, ekekekee

Nurul Farahizzati said...

ada kawan i dulu, siap menjerit mcm kena histeria sebab dapat plkn.. last-2, kena marah dengan i, "woi! kena rasuk betul nak?" biasalah, hostel life kan.. haha..

Pykaa Pdott said...

Wah sronok ea tak dapat . Sama mcm adik pupu pyka . Tak dpat bukan main sronok lg . Hehe

Cik Chokie said...

Hahaha ingat terlepas :P Tengok la pasti dapat punya la . amin XD

auni shahira said...

sama laa kita kalu tak dapat benda alah nie ...syukur sangat2..hahaha...teringat pulak zaman skolah dulu yg tengah berdebar dgn keputusan plkn nie.......haha

Mizz Aiza said...

tahniah sebab tak dapat.. jika tak minat tak boleh paksa diri untuk join..

syaafi sushi said...

nurul tgh spm ke skang.. hehhe.. wish u luck dear..lah.. knp x nak g plkn.. best tau.. fiza pung xdpt dulu.. merayu pung x dpt.. nak wat mcm mane,, hehehh

S.K.A said...

adehhh...awat xdpat?? hu3..silap tu..ce cek balik =)

Aida Ismail said...

Rugi tak dapat. Takleh kutip pengalaman baru :)

siti ZAHARA said...

Seronok klu dapat ..ambil pengalamn baru..tpi ada setengah tak suka .nak buat cm ne kn..tak dapet la den nak nolongnya..huhuhu..=D

ulya said...

ulya dpt plkn , hahha .
skrng dah 20 twun , tpi still egt pngalaman plkn .

best taww ;) :P