Wednesday, June 6

Studying is my priority


Assalamualaikum

Sekarang tengah count down wehh - school will begin and gwa kena hadap result TT__TT

Tapi I takda lah sedih mana, sampai nak meratap 24/7. Hahaha

Cuma lepas ni I tak boleh hadap blog ni macam tengah school holidays sekarang ni. Cause I still student and study is my priority. Tapi tak bermaksud I akan abaikan blog ni a hundred percent - maybe I cuma akan update blog on weekends. MAYBE! 

I put education as my priority cause I have to. Honestly, I lebih pentingkan result exam dari blog. I lebih pentingkan study dari Facebook or what cause I knew benda-benda tu semua takkan bagi I duit yang banyak and takkan cerahkan future I secerah-cerahnya. Haha - but blog maybe can give me an income. Hihi, I memang kaki duit sikit. Sapa tak pikir duit kan? Peace =)

Sekaki-kaki duit I pun takda lah melampau sampai 'Gwa sanggup buat apa je sebab duit' No! im not. I jugak bukan kaki kikis mana-mana pihak ya. Betul. Ehh. Haha

Have a few days left before school begin, I nak siapkan homeworks yang sikit tu. Last minute dengan I memang susah nak separated - so jangan lah pelik kalau I nak exam pun study last minute sebab ramai lagi yang macam I, sampai tahap yang tak buat langsung pun ada. Betul.

Even I tak bukak blog pun nanti, semua comments I akan reply and I'll hit yours. Sure. Semua yang tinggalkan sweet note, sour note, bitter note and others I akan try reply kesemuanya. I akan bukak blog on weekdays if my homeworks and benda yang sepatutnya I buat dah settle a hundred percent.

Wish me luck for my result.

Keep visiting my blog.

Keep commenting my entry.

I'll hit yours back.

Bye, Peace ^^v