Tuesday, October 23

Replicate in the Final Exams.


Assalamualaikum.

After answering all the chemistry paper. Huhh. I dunno what to say. Memang susah. Seriously. Textbook pun gua dah khatam still hesitate jugak nak jawab. Dizziness. Ohmagad. Hopefully I'll pass the subject despite not getting A as before. Amin.

What to say. I've annoyed. I meannnn my friends also. We not satisfied.not agree.dont like the way some of our classmates who imitate during exams. Tak semua tapi ramai jugak lah. I dont too care if nak meniru sikit-sikit. Ni dah tengok buku siap dengan note lagi. Nak tambah lagi dengan Phone. Hmm. Package lah senang cerita. Yang jenis nak cover cun cover baik tu memang ada stok buku kat toilet. Ahaks! Ive found one of my friend's book in the toilet. I took it and put it in the toilet pump. Hahaha. I knew thats not a good deed. But I dah terrrrr. I didnt mean it at first. Fyi I was already sorry. I admit that Ive made a hasty action.

Please lah dont do this becaz its totally not fair. Yknow. Gua yang malam pagi duk hadap buku tapi you ollz. Uhuks. Kecewa gua. Hmm like that lah kan. Haha. Tak kisah lah if you fail sekalipun but thats effort you.

Thanks to Google Images

However Ive gave an advise to one of ma friend. I was talking with a good way. I guessed. Thats all I can do. If nak report dekat cikgu ke boleh je but I still think about them. You know what I mean right? So. Up to them. By the way my examination has not been completed yet. 7 paper lagi. Accounting coursework pun tak settle lagi. Hm Hm. u___u

Cheers. See you later. Byebye.

32 comments:

amy syahiera said...

gudluck EE :D do your best k ,
abaikan dea org semua ,
dea org tak jujur dengan diri sendiri ,
dea org yg akan menyesal

ArZ's Daughter said...

Wuu, pernah letak buku budak india kat pam tandas. Letak dalam tandas, bijak sangat..

Detective Fiqa said...

cikgu dah pesan kalau chemist tu tak susah kalau dah betul2 buat latihan :P hehehe

boni kacak said...

buat yang terbaik untuk paper2 yang lain tu tau :)

teha said...

gudluckk dear ! :)

Cik Yaya said...

skrng mmg tgh musim exam kan..hehe
gud luck jgk untuk Ee ye..stdy smrt! ^_^

TiranaAduka said...

salam nurulee.
Tirana aduka doakan kejayaan buat anda amin.

Oh ya x lupa juga terima kasih sudi komen pd entry penulis jemputan tirana aduka

caliph shuriken said...

musim exam rupanya.. gambatte ne, gud luck ^^

ANNA MARIANA said...

gd luck dear.. =)

Seroja Tiara said...

pesanan kak as: sntiasa berusaha kalau nak berjaya !! All the best dear :)

shedameor said...

goodluck :)

genial said...

good luck iia kalau gitu.. moga sukses !! :)

Suara Hati said...

semoga lulus exam :)

aisya said...

good luck ye Ee.. mereka yg tak jujur ni akan dapat jugak balasan nnti.. yg penting kite buat ape yg kite mampu.. :)

shiyda said...

mcm2 cikgu pesan ! hehe btw gudluck :)

syada said...

Kelas syada pun sama. Meniru je tau == Kita susah2 study diorang nak tiru je keje.

Btw. chemist negeri selangor pun susah =='

Dalila Samsudin said...

goodluck . tu lah kadang2 geram tgok org yang meniru smpai semua soalan ! anyway selamat hari raya Aidiladha !

Aida Omar said...

Tak pe usaha dari titik peluh kita lebih manis rasanya walaupun result sedang2 gitu.. :) kalau time stdy dulu kawan2 rapat siap duduk sekeliling lagi semata2 nak meniru.. kelakar la pesanan dalam gambar tu.. yg last tu.. haha

cik MISI Nadia :) said...

dear, xpe..biar awk berjaye nnt dengan usahe sndiri okey :) baru berkat ilmu..chill ~

elyna mirsada said...

gudluck EE..^__^

P U C A T said...

ape yg baik dtg dr yg baik juge,
InshaAlaah kalau u usaha,doa ,tawakal Tuhan akan tolong kite :)

shar90 said...

mmg patot buat mcm tu... hahaa
xadil laa klu meniru smpai mcm tu skali... hee

ainraus said...

goodluck for the remaiing papers okayyy? :)

aiN NaJwa said...

Terrrr ey..??..hehe..xbaek toi..!!..kiki..(",)..It's okey dear..bdw, Wish u luck key..(^_____^)..jgn ter2 lg dh..hehe..

AzRi AtHiRaH said...

gud luck..wt yg terbaekkk..:-)

NuReLLe said...

good luck babe! :D

Nizam Ijam said...

kena study gak.. :D

E'in said...

exam exam exam.. weee

Nizam Ijam said...

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

shuhadaothman said...

teringat time skolah dulu. huihui. mmg rmai yg bt cmni :3

Niswatus Solikah Samik said...

tengok budak-budak meniru tatkala exam adalah sesuatu yg sangat menjengkel kan! tak adil sangat! and masa skola dulu pon akak penah bagi note2 yg dorg letak kat toilet tu kat cikgu! hihi... padan muka dorg! baru puas hati! :P

ANNA MARIANA said...

suke baca dialog kartun ni..hihiih