Friday, July 20

Time off for le stomach


Assalamualaikum

As you noticed, blog aku nampak lain and look like more simple, natural and i love love love this type of template. Hahaha. Whatever! Follower box and c-box ada di bawah. You've to scroll down lah, kalau tak until whenever youollz tak jumpa. Iollz tell to simplify youollz jika - jika you wanna follow this blog or wanna leave your footprints. So no need to curios yeee.

After this, I gonna change le blog's header and anything else maybe. Depending on the level of my craft. Peace. Hehehe.


She've an amazing voice, I love the way she sang that song. So touching voice, uhuhuks T___T Wonderful song though. Anyway, kalau you perasan ada part yang funny, kelakar gila when someone duk pegang her dress, and she grab then. Hahaha. Hmm. I love this song 'cause it have an amazone lyrics, I guess. I heard this song will make people cry over and over again. Ahahaks! I gurau je youu.


Well, Ramadan is here. So Selamat berpuasa! Lepas tu raya, ohh cant wait. Aku ni kalau raya lain sikit excited dia -,- lulz. 

Did chu know / Tahukah anda :

''Puasa seperti tongkat ajaib yang dapat menyembuhkan penyakit yang membabitkan perut''

Al-Harits (arab doctors) said :

''Yang banyak membunuh manusia adalah kerana manusia suka memasukkan makanan ke dalam perut sebelum makanan dalam perut dicerna''

Therefore, perlunya masa makan yang betul. But no doubt lah, masa makan aku pun tak pernah betul. Hahaha. Nevermind, let your stomach relax during Ramadan.

HOTTN! You're a fashion fans? You must visit here which give away your preloved wardrobe!

Byeahh!


60 comments:

ArZ's Daughter said...

Selamat menyambut Ramadan, kak.

So simple blog akak.
Peace :)

Nurulee said...

Hehe, dik. awat dekat blogger profile takde URL blog maryam pun. Uhuhuks T__T

fadh leyanie said...

selamat berpuasa di bulan Ramadhan :P

Maisarah Azmi said...

merdu la suara die.. best.. selamat berpuase tau..

Lieya Zalia said...

selamat menjalankan ibadah puasa :D

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/puasa-dan-birthday.html

Nurlyla said...

less is more..


salam ramadhan.. :)

budak kecik said...

selamat berpuasa ;)

haz said...

selamat berpuasa perut~ hikhik xD

Emma said...

hehe.. Slmat berpuasa di bulan ramadhan ye Nurulee :D

ainraus said...

wahh. lainnya blog diaaaa.
kita ni tak pandai la nak edit2 blog. :(

selamat berpuasa jugak ye! :)

fifie said...

Nurul masuk nie dah 4 kali follow dan unfollow balik pasal tiap2 kali follow pun tak masuk la notifi nurul dekat bloglist. Apasal eh ? Anyway, selamat menyambut ramadhan kareem:D

caliph shuriken said...

selamat berpuasa yer ^^

zizie said...

cepat je loading blog nie :) terasa lak sebut perut2 nie.. huhu...

Nurulee said...

haha, jgn lah terasa zizie yg cun =D

SoLy SoLicious said...

salam ramadhan..selamat berpuasa :))

Boni Kacak said...

wah.. bukan setakat template bertukar,gaya penulisan pun dah bertukar dah ni..hehe

Nadia Elena said...

selamat ber- renovate!

salam ramadhan.. :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam ramadhan Ee

biskut chipmore said...

salam ramadhan...

the fikirman said...

dah la gua puasa cik adik chumel...
pas tuh tgok video tuh lak...
kurang pahala gua..

tapi gua tgok jup je... //;)

NoRaQiLah JohaRi said...

salam ramadhan =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/07/hargai-setiap-detik-yang-ada.html

Zati Novelis said...

Yeahh ! Kurangkan makan apabila berbuka :))

Nurulee said...

Tu yang susah, selalunya time berbuka paling banyak makan. kekekeke =p

~~oOpEt~~ said...

salam ramadhan ee ;D

Eyqa Hasnan said...

salam ramadhan al-mubarak adikku sayanggg :)

Nurulee said...

Teharunya ada org syg iteww ni. Haha =D

ArZ's Daughter said...

Oh, private blog tu jap.

Nurulee said...

Patutlah. Renovate eh? hehe =D

piko pink said...

slmt pose...hehe

Ulya said...

salam ramadhan ^^

pesan kat perut , baik2 ye syg . kita rilek duluu . hewhew >.<

Bobo said...

blog lebih kemas dan simple :)

selamat berpuasa ye :)

amy syahiera said...

selamat menjalani ibadah puasa :D

bulan said...

simple itu kemas.. selamat bebuke :P

eyjalukman said...

slamat berpuasa :) smoga ramadhan kli ni lebih bermkna . boleh dpt bdn slim . hehh :P

Nurulee said...

InsyaAllah, dah habis slim dah ni. Kahkahkah :p

aisya said...

sama la.. masa makan mmg tak fix.. main ikut suke bile perut dah start berkeroncong baru la nak gerak g makan.. huhu

9n0L4 said...

slmt berpose ye nurul. ;)

ishiko said...

perut le kosongg

Edy Fee said...

itu yang tamak kot.ehheh
\
jemput join give away edy
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html mkan tak henti2..puasa la...

v

elyna mirsada said...

simple but nice..

Nurulee said...

Hehe, thanks =D

Sop said...

Selamat berpuasa ye :)

Niswatus Solikah Samik said...

simple2! hehe... selamat pose ek ee! :)

tirahzairi said...

selamat berpuasa syg

Dalila Samsudin said...

Salam Ramadhan :D

|shuhadaothman|TM said...

selamat berpuasa ee. jangan curi2 makan taw. muehehe ^^

O CIKTEDDY said...

aaaaaaaaa cik suka template cenggini..nak curik ek!haha takde la :P

cik pon mnat dia n dah pernah tngok vid tu..perghh awesome.huhu

salam ramadhan ^^

SaddLone said...

cantikk!!
perut ohh perutt.. :)

Lukman Hakim said...

selamet berpuasa..
salam kenal dari saya.. :)

KorN said...

hehe.. jenuh nak pi cbox kne scroll ke bawah....
btw slamat berpuasa

Nurlyla said...

singgah :)

Cik Kay Jue said...

salam ramadhan... wah begitu ea.. banyak juga kebaikan berpuasa rupa nya..>_<

aimie amalina said...

simple dn best! ;)

salam ramadhan dea ;)
jgn monteng posa naaa
hehehee

Atiqah Wadiah said...

haha~samalah kita..masa mkn x tentu..

9n0L4 said...

lagi 25 hari pose. hehe.

alif haris said...

haha .. so jgn ponteng puasa meh :p
jadi obat tu.. hehe

ZiErWa zAiNaL said...

Ramadhan Kareem.. kejap je dah nk msuk seminggu kta berpuasa

chot ok..! said...

nice info psl puasa dear.. kita tak lupa,kita dtg lgi sini:)http://chot91.blogspot.com/2012/07/jatuhbangkit-semula.html

piko pink said...

tq support piko....ee ttp di hati piko....hehe

Nurulee said...

My pleasure. hekks, no hal lah =D