Wednesday, June 6

Studying is my priority


Assalamualaikum

Sekarang tengah count down wehh - school will begin and gwa kena hadap result TT__TT

Tapi I takda lah sedih mana, sampai nak meratap 24/7. Hahaha

Cuma lepas ni I tak boleh hadap blog ni macam tengah school holidays sekarang ni. Cause I still student and study is my priority. Tapi tak bermaksud I akan abaikan blog ni a hundred percent - maybe I cuma akan update blog on weekends. MAYBE! 

I put education as my priority cause I have to. Honestly, I lebih pentingkan result exam dari blog. I lebih pentingkan study dari Facebook or what cause I knew benda-benda tu semua takkan bagi I duit yang banyak and takkan cerahkan future I secerah-cerahnya. Haha - but blog maybe can give me an income. Hihi, I memang kaki duit sikit. Sapa tak pikir duit kan? Peace =)

Sekaki-kaki duit I pun takda lah melampau sampai 'Gwa sanggup buat apa je sebab duit' No! im not. I jugak bukan kaki kikis mana-mana pihak ya. Betul. Ehh. Haha

Have a few days left before school begin, I nak siapkan homeworks yang sikit tu. Last minute dengan I memang susah nak separated - so jangan lah pelik kalau I nak exam pun study last minute sebab ramai lagi yang macam I, sampai tahap yang tak buat langsung pun ada. Betul.

Even I tak bukak blog pun nanti, semua comments I akan reply and I'll hit yours. Sure. Semua yang tinggalkan sweet note, sour note, bitter note and others I akan try reply kesemuanya. I akan bukak blog on weekdays if my homeworks and benda yang sepatutnya I buat dah settle a hundred percent.

Wish me luck for my result.

Keep visiting my blog.

Keep commenting my entry.

I'll hit yours back.

Bye, Peace ^^v



62 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

bguslah kalau macam tu.. jgn bg blog ni melalaikan sis.. hehehe... InsyaAllah, sis akan dapat result yg gempak nanti.. kalau tak gempak, dont give up ek syg.. trus berusaha

Fara Sofia said...

good . jarang org jadikan 'study' as diorang punye keutamaan , keep it up ok ;) good luck sis :)

Hawa Faqihah said...

Gud luck study!Tahun depan SPM,kan?Haha..samalah kita ;)

Nyamuk Terbang said...

kiter sllu terlebihkan blog....hehe..gud luck ey

wanda said...

bagus dik..keep it up ! focus for spm..next year ryte? chaiyookk2!

Nurrul said...

hehe , Nurrul pun sama nie.. kena ubah balik tebiat.. ^^

Study lebih.. :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ye :)

Yasmin Zahirah said...

chaiyok nurulee belajar bersungguh2 k :D i wish u luck

Mia.lurve said...

bagus adik ni. education mmg penting. hee

same je la kite dik. suke wat keje last minute. hehe

All the best ye dik. you can do it ^_^

zatie said...

gud luck yer dik...=)

Nurulee said...

Thank you sis =D

miss chillax said...

all the best okey! priority on studied. :D

cik nara omey said...

semoga dapat result gempak!amin

fiQRa said...

yuppp, study mesti di utamakan :)

CikMai said...

yeah you can do it sista :) chayok2....

Aimie Dalia Izzaty said...

Goodluck. I pun tak sabar2 nak dapat result exam lepas bukak sekolah ni. And belajar rajin2 tau. jangan jadi macam saya. menyesal tak sudah.

*feeling happy bila blogwalking here. penuh pink satu skrin.

Aida Omar said...

utamakan yang penting dear.. semoga kamu berjaya :) kami memahami.. wink..wink..

Nurulee said...

Hehe, isyaAllah. thank you =D

misz chokichoki lurve said...

hehe . gudluck sis :) kite taun ni PMR , tapi asyik sebok dgn blog je . haishh =.= haha :D

Zul De Alexis said...

gud luck stdy k..fokus yg penting dulu...:)

fifa alya said...

good..pelajaran tu penting..

J.Syazwana said...

study memang paling penting. gud luck ye :)

Nurulee said...

Hehe, thank you =D

Yana Libra said...

good luck ok :)

study mmg priority..study hard & smart ~~ :)

Nurulee said...

Thank you. Hehe, yeahhh =D

aNGah mAchE said...

yeahhh sokong ! kitaa sama ! love money <3 haha ~ study smart not study hard :D

O CIKTEDDY said...

slmt bersekolah budak kecik! :P

9n0L4 said...

best of luck. pelajar yg bagus ni. ;)

anamizu kaito said...

study bebaik ye nurul..hehe







luv,
cik ana

lylyn said...

good luck adik..
akak dh follow adik..follow akak ek =) tq
http://nlylyn.blogspot.com/

MawardiYunus said...

gud luck ya

Nurulee said...

Thank you.

Wafa Irdina said...

yeaahhh
gud girl
stdy fist keyh
moge allah permudah !
inshaallah.
^^,

Nurulee said...

InsyaAllah, amin =D

renaPuteh said...

anda d tag :)

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

..Myrasyazmira.. said...

Belajar rerajin yer dik... :)gud luck..!!

eenie minniey said...

bagus la syg.. keep studying. wish luck for u adeq manis :D

NoRaQiLah JohaRi said...

gudluck dear =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

haz said...

good luck dear~ ^^

kaishin said...

study lagi penting kan..study lek lok eh :)

putryteya said...

yaa , pelajaran itu penting ! :)

Nurulee said...
This comment has been removed by the author.
Eikyen said...

huu ..
stdy lg pentingkan ..
fb , twitter bgai tabolee buad dwet .
blog bole laa siked :D
ngee blaja rerajen :)

Nurulee said...

Betul betul betul, blaja kalau pikir duit baru semangat sikit kan? Haha =D

Miss Nieyna said...

As a student , study mmg always the top thing yg kita should focus on :D

Nurulee said...

Exactly. hehe =D

Akmal Khalidah said...

Tak nak sekolah sebab dapat result -____-

Nurulee said...

Hehe, takutkan nak tengok result? Hmm u__u

wan niahix said...

nice blog...

study adalah paling utama sebagai pelajar... ^_^

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Nurulee said...

Yeahh, thank you =D

nik.aisyah0905 said...

Betul. Rasanya aku pon akan update blog atleast once a week ( weekend ) sbb time tulah agak free compare hari2 biasa yg banyak homework.

Nurulee said...

Betul betul betul. Hari biasa busy dengan homework lah hapa2 lah. Hehe =D

Cik Kay Jue said...

utamakan yang penting dulu.. blogging ni boleh fokus bila free... :)

apa2 good luck ea.. :)

LaLa mhdnor said...

gudluck dear :)

SYAH'IZZAT said...

gudluck :)

Liza Razak said...

betul tu..study lebih penting ! :)

Dalila Samsudin said...

eh eh jom HANG ~ hehehehe :p

Update Cinta Remaja !

dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com

Nurulee said...

HANG? tak nak. hehehe =D

nik rosmawati said...

gd luck dear..

Nurulee said...

Thank you =D

ctk said...

ct pon kena lebihkan belajar skrg tp selalu duk pikir blog..hehehe

Nurulee said...

Hihi, normal lah tu. sesama lah kita ehh =D