Thursday, December 27

Westlife music. Yoo.


Assalamualaikum.

It has been a long time, I dont listen to any Westlife songs. Fyi, Westlife is one of my favourite group. Yahh, I love their song. their lyrics for every song. I just love it. Its meaningful. And, yaaaa I like.heart it. you know what I mean. Yesterday, I try to search all Westlife songs that I love to and heard it. Such as, Uptown girl.Againts all odds.Flying without wings.Season in the sun.My love.You raise me up. And banyak lagi.

But the most I love is this song, Nothing's Gonna Change My Love For You. I love this one. I dunno why, maybe its my soul. Hahaha. Takda lah. In fact I love the lyrics. Actually this song is sung by many singers. But I really love Westlife version.


Yang middle tu nak cop. Hahaha. By the way, enjoy this one :


Okay. Byeah. See ya people. May Allah bless uolls. Ameen.



Sunday, December 23

Last Saturday.


Assalamualaikum.

Thank you so much for gave your comment and opinion bout my problem at the last post. Alhamdulillah, after that conversation, dia tkda tegur I dah. Maybe she got it. Whatever.


A few days ago, I ada ikut mak dengan my brotha balik kampung. Sesaja nak visit atok. And on the way nak balik, we siopped at TESCO. Actually we wanna purchase kasut abang.kasut sukan. and daily necessities for my brotha cuz he will further his studies at Shah Alam. Hm. Sunyi lah gua lepas ni.

While waiting them pilih-pilih barang. I dont know what to do. So I pun pergi lah jenjalan. alone. Omg. I always lost. Even I pergi jenjalan sorang pun I must make sure that I can see my brotha's head. Hahaha. But this time, kejap-kejap je I nampak. Bila I dah tak nampak tu mula lah gelabah semacam kan. Nasib baik my brotha's keep call my name. Gahaha. Its amused.


Last-last this is what I purchased. Actually I really love this shirt. Long-sleeved shirt. I choosed yang lain tapi takda size. semua size besar-besar. Tinggal yang ni je. pasghah je lah. Hemhem. Anyway, I dont have long-sleeved shirt yang banyak. So Im glad to purchase this one. Ahak ahak.


Very hot weather. Serious. I tk tahu lah macam mana bangla.indonesian ke.malaysian ke boleh kerja tengah-tengah panas terik. Omg omg omg. They sangat kuat.tough. I respect them. Tabikkkk!

Okay. Bye. May peace be upon you. Have a nice day. See ya.


Friday, December 21

Guys. lets think about this.


Assalamualaikum.

Hm. Let me give uolls think about this,

She : Like my photo on Facebook.com
Me : Like her photo back. I just hit back. kan.                                                                                                                                                                                                                                                                   
                                 
Then, She comment dekat her photo yang dia cantik.
                                                                                                                                             
And she asked me, "kan?"
Me : Ni statement pwasantan ke apa?

She said yang dia cantik again, and I just like. omg omg omg! A few seconds after that, she makes a status and she mention me there. Her status was something like this,

"Semua perempuan cantik tapi lagi cantik kalau tudung labuh"

I dunno what motif dia mention I, I sorang je! maybe cuz she wanna compare her photo yang pakai tudung sekolah labuh with my photo yang tudung biasa-biasa je. Tak pun she wanted me to aware yang dia lagi cantik dari I becaz of our tudung or whatever.Yah, I dunno. And I just comment and I fix her status, then she reply and we comment again and again. It something like this,

Me : Ada tak betul sikit, semua perempuan cantik tapi lagi cantik kalau tutup aurat. Tudung labuh pun tapi kalau baju, seluar ketat. camne. Haha, ahaks.
She : Bongok gler la wey law pkai jilbab litup...pastoe pkai seluar ketat,..
Me : Yahh,

I guessed dah settle lah, then she reply it,

She : erm...bgi pendapat akoe...lebih baik berubah kerana ALLAH bukan kerana manusia...
Me : Apa ni? Aku rasa macam lari topic je ko ni. Hahaha.
She : ape plk lari topik...??akoe menyatakan,,,..jgn pkai tudung litup sbb org..tpi sebab ALLAH.
Me : Tadi kata berubah. Hahaha. Okay. Betul lah tu.
She : akoe tumbok kunk...hahaha
Me : Habis ganas lah nak tumbuk? Haha, And one more, tk guna tudung labuh mulut mcm longkang. K. Well im just saying. Hehe.
She : akoe xbertudung labuh,... Nurul Farozze....akoe masih akoe yg dulu..
Me : Haha. Sekolah agama ko sekrg :p ada masa tudung labuh jugak. Aku sekolah biasa je, so aku pun biasa je. Kahkah.
She : akoe xready lgy na berjilbab litup...pkai jilbab litup bkn untuk dibanggakan...tpi untuk dinilai...xsemestynye skola agame tudung labuh..pakai tudung labuh kne ikhlas...
Me : Buat apa pun kena ikhlas. Tp mana tau hati manusia ni kan, sapa boleh tau dia ikhlas ke tk except Allah. He knows everything.
She : ALLAH je yg maha mengetahui...
Me : Exactly, so we cant judge people.
She : Boleh je tpi pasti kan ilmu penuh di dada.
Me : No. We cant cuz we doesnt know everything bout someone. Only Allah knows. Even person who kind hearted pun sometimes kita salah anggap. Kan kan?
She : erm...anti...ALAH uhibu anti...wa antum..
Me : Omg. Apologize. I dont understand it. I didnt studied arab languange. Yahh, so can you translate it for me? Yah, (1 person Like "she")
She : ingat mcmne pon..ALLAH tu syg kmu dan sume...
Me : Of course, Allah love us because of that we should love each other bukan saling dengki. Hehe.
She : Allahu khair...
She : Allahu akhbar..\
Me : Yahh.
She : asifu ya sodiqi...akoe na tdoe...da ngantok...
Me : Haha. Okay. Have a sweet dream. Goodnight.
She : slmt mlm...
Me : K,bye.

See. Dari pasal cantik.lawa je dah pergi jauh dah. Im sorry if I too EMO ke. yah, I bukan tk nak cakap dia cantik tapi kalau dia dah rasa diri dia cantik perlu ke pujian orang lain? I respect cuz she confident with herself. Cheers. Paling sadis, dia cakap nak tidur tapi elok je comment dengan kawan dia. I tk tahu apa motif dia. Ive no idea bout that. Hmm.

Hm. She said yang dia kawan lama I masa primary school. I pun ingat tk ingat je. Tapi seingat I kami tk rapat pun. Seriously. Tapi bila sembang dengan I macam bukan main. Haha. tu I tk kisah. I tk kisah nak berkawan rapat dengan sesapa pun. Siap kata I bongok suka2 hati je. I diam lagi. Ada masa tu dia cakap, I dengan kubur dah dekat. Maybe she wanna remind me. And  I just, entah lah. Malas nak layan actually. Cakap Bahasa Arab dengan I bukan sekali. Banyak kali. Even I dah cakap I memang tk belajar Arab, and I memang tk tahu makna. Maybe she wanna be proud with her self. I dunno.

Dia pun pernah give talks, you know mcm ceramah dekat I. I just terima dengan hati yang terbuka seluas padang bola camtu. Hahaha. Tapi I doesnt like her way she give her talks. Guna words bongok and stuff. Please. I admit I memang lemah dalam bab religion ni, tapi I tahu jugak serba sikit and I still learn. I bertudung, I solat. I know itu belum cukup baik. I hope I will be better and better. For me, ilmu ni bila-bila kita boleh cari dengan sendiri kalau kita nak. As example, bila kita dah kerja and kita rasa ilmu agama kita still tk cukup, so kita boleh je join mana-mana kelas. Banyak dah surau.masjid sekarang adakan kelas agama. And ilmu yang kita dapat untuk digunakan.dimanfaatkan bukan untuk dibanggakan and buat malu orang yang kurang ilmu dari kita. Well. its just my opinion.

Fyi, apa yang I comment dengan dia. I memang sebolehnya nak bagi dia terasa tapi I still nak jaga hati dia. I really dont like her way. Tapi apa yang dia cakap tu ada jugak betulnya. I tk nafikan. Serious. I mintak maaf dekat uolls. dekat semua if apa yang I post ni ada salah silap. I memang tk berapa pandai nak bercakap pasal benda ni because of that I jarang nak cakap pasal bab-bab ni even dekat blog ni pun memang tkda post pasal bab2 religion. Maybe. I guess. I know who am I. I takut apa yang I akan cakap silap. Yah, I just wanna share with you guys. I tkda intend nak malukan dia or whatever. Serious.

Okay. Bye. Drop your comment if you want to. Peace no war.


Wednesday, December 19

He got 9As. Cheers.


Assalamualaikum.

Omg omg Amagaaad. Guess what? My lil bro got 9As. Yahh. Straight As. Seriously. Jealous. Aku dapat 6As je. uhuks. Anyway, congratulations bro. Memang unexpected tahu tak. Kau tu baca buku memang lah jarang. Bila mak suruh baru nak bukak buku. Hahaha. Happy for you.


Yahhhhh. And we celebrate it. Pizza. Omg. Dah lama dah aku teringin Cheesy 7 Reloaded Pizza. Finally, masuk perut jugak. Cheers. Enjoy the pizza.


For those yang frustrated tu, dont give up and dont be sad. Try harder for SPM, what you get is commensurate with the effort you. So chill.

Sekian. May peace be upon you. Take care. See ya.

Saturday, November 24

Im not good in Drawing.


Assalamualaikum.

Yesterday. I tried to draw. Incidentally time tu I boring gila. Tau tak. Ive no idea nak buat apa. Nak study. Ive no mood. Yahh. I dunno. And I ternampak colour pencil. I thought by myself. Why not I try melukis. Kann. Nak lukis sendiri-sendiri. Memang I tak pandai lah. Then I chose one of my comics from the collection that Ive. I pilih comic The Fishes. I memang pembaca comic tegar. I tak minat novel. Seriously. Kalau baca pun tak pernah sampai habis. Nak sampai tengah pun payah. Hahaha.

Tadaa. Ini before I warnakan.

Ini after I warnakan.

Fyi. Since I kecik lagi I memang suka coloring. I lagi suka mewarna than drawing. I dunno why. Maybe 'cause Im not good in drawing. Hehe. After then I saja lah upload this painting dekat Facebook. Hm. I got a good news.


Wish me luck. I wish I can. In fact I just trying cuz I memang takda basic melukis.seni.whatever. Hehe. Pray for me. Thanks everyone. By the way. Ada yang nak tak? I boleh suggest kan youolls dekat dia. Seriously. Muchos love here. Peace.


Wednesday, November 21

Future.


Assalamualaikum.

no intro. sorry.

Okay. in UPSR I just got 4As 1B and B is Bahasa Melayu (Penulisan). hm. In fact I ada jugak applied a few residential school. And I got an offered for religious school. tapi untuk masuk situ kena pass lagi satu exam kan. I attended the exam but I failed. So I bersekolah in regular school. I was lucky becaz I was able to enter the RK class.

Since then I dengar memacam orang cakap pasal sekolah harian biasa ni. Most of which Ive heard is bout the future. I mean chance untuk dapat IPTA. Ada yang kata student sekolah harian ni susah untuk dapat IPTA. I dunno whether its reliable or not. Im confused. I just rely on luck.prayer. you know.

I'll be a SPM candidate next year, 2013. So gua mesti berfikir tentang masa depan guaaaaa!

A few days ago. I ada sembang dengan kawan I. Actually we rarely meet cuz sekolah lain-lain kann. After UPSR dia dapat masuk MRSM. I didnt remember her result. Are unsure whether 4As or 5As. Okay. at first she asked me about school and stuff. And she talk about spm.

She told me :

Kalau bersekolah di sekolah kementerian budak yang top senang dapat IPTA. Macam MRSM, ada biasiswa untuk pelajar cemerlang lagipun ada 3 interview sebab tu peluang cerah. Tapi student MRSM ramai. Kalau sekolah kementerian senang dapat sebab tak banyak competition tapi memang kena struggle sikit bagi kita nampak top. Dapat rank 1-5 kira okay dah. At least score subject yang cenderung dengan cita-cita. Sebab untuk pemilihan IPT dia akan tengok yang bersesuaian dengan result kita.

The problem is I dont have any ambition. And she suggested me to be a teacher. Ohmagadd. Im not interested. Haha. Kalau betul apa yang dia cakap. Alhamdulillah sangat becaz before this I dapat ranking number 1 dalam form and the latest number 5. Ohoo. Decline!

Any suggestions for ma ambition? Hahaha. I took science stream tapi I drop Bio and ambik Accounting. so far. Accounting I A/A+ and tak pernah decline setakat ini. Alhamdulillah. Tapi im not interested to be an accountant. Hehe. Peace.

Free Gaza. Ameen. Peace be upon you.

Saturday, November 17

Pray For Gaza.


Assalamualaikum.


Ya Allah. Please save all of palestinians in Gaza. And give them strength to stand against Zionists. Aminn.

My dua is always with you. Allah is always by your side. 

From Ee (Malaysian)

Thursday, November 15

Bye Form 4.


Assalamualaikum.

Dalam minggu ni. Im very busy even my coursework dah completed. But there are barriers bila I nak update blog you know. I hope you know. Haha. However Im veghie veghie happy becaz I already send the coursework and I hope so I shall get an A. Insya Allah. Aminnnn.

School holidays was began. My mak told me to be ready for the next year learning. When Ive thought deeply. I must do it you know. I mean I must begin to learn to form 5 subjects or revise lessons form 4 or whatever. Yeahh. Doakan kerajinan gua. Ahaks.

Gua sorang nampak gigi. Hehe.

Peace.

We.

Aku dah try ni. Awesome. Haha.

How pendek I am?

Fizo. lol.

Bye form 4 science 2. Im gonna miss you.

Pray for Gaza. Peace be upon you.

Friday, November 2

Now its over. Jyeahhh!


Assalamualaikum.

Yes. Exam is over. Im too excited. I dunno how to say. And the more important is school holidays will start soon. Amagaddd. Heaven. Gahahahaha.

But. My kerja kursus account still tak siap lagi. I wish I can finish that task as soon as possible. Pray for me. Please. Hm hm u___u I also hope I'll get a flying colours result. Amin.

Bila school holidays dah mula. Tusyen pun bermula. mak told me to register for add maths and physics tuition. I just comply with orders. Ahahahahahaks!

On Eid Ul Adha. Hehe.

And. I already voted Matluthfi90 for Shout Aloud Award. Peace.

Bye. See chu later.


Tuesday, October 23

Replicate in the Final Exams.


Assalamualaikum.

After answering all the chemistry paper. Huhh. I dunno what to say. Memang susah. Seriously. Textbook pun gua dah khatam still hesitate jugak nak jawab. Dizziness. Ohmagad. Hopefully I'll pass the subject despite not getting A as before. Amin.

What to say. I've annoyed. I meannnn my friends also. We not satisfied.not agree.dont like the way some of our classmates who imitate during exams. Tak semua tapi ramai jugak lah. I dont too care if nak meniru sikit-sikit. Ni dah tengok buku siap dengan note lagi. Nak tambah lagi dengan Phone. Hmm. Package lah senang cerita. Yang jenis nak cover cun cover baik tu memang ada stok buku kat toilet. Ahaks! Ive found one of my friend's book in the toilet. I took it and put it in the toilet pump. Hahaha. I knew thats not a good deed. But I dah terrrrr. I didnt mean it at first. Fyi I was already sorry. I admit that Ive made a hasty action.

Please lah dont do this becaz its totally not fair. Yknow. Gua yang malam pagi duk hadap buku tapi you ollz. Uhuks. Kecewa gua. Hmm like that lah kan. Haha. Tak kisah lah if you fail sekalipun but thats effort you.

Thanks to Google Images

However Ive gave an advise to one of ma friend. I was talking with a good way. I guessed. Thats all I can do. If nak report dekat cikgu ke boleh je but I still think about them. You know what I mean right? So. Up to them. By the way my examination has not been completed yet. 7 paper lagi. Accounting coursework pun tak settle lagi. Hm Hm. u___u

Cheers. See you later. Byebye.

Saturday, October 13

Our Weekend. Beach. BBQ.


Assalamualaikum.

Yeah. I wanna inform that case have already been completed. She apologise and I forgive. Of course. Anyway, aku memang dah intend to forgive her whether she was guilty or not. Let bygones be bygones. Let's we start something new. I just thought by myself. Hehe. By the way. Yang tak tahu amende tapi nak tahu. Read this one.

Oh lately. my family and I went to Teluk Senangin. Perak. Student mak ada camp and answering techniques kot. Im not sure. So my mom invited our family to come there cuz ada BBQ. And yahh why not I ikut kan. Keh keh.

Ive included some photos here..


Hey grrrrls.

my niece with my sista in law. hehe.

Please note. ngohngohngoh.


Jom makan. Jangan segan menyegan. whoa.

Ini je yang aku larat upload. Hahahaha. Soghie eveghiebady.

Hmph. This week aku ada final exam. Wish me luck. Ill try to do the best. Insya Allah. And if God willing I shall get a flying colours result. Amin. Hehe. To those who take the PMR. Selamat habis exam. Dun forget to continue to pray for good results. straight A's. Mudah-mudahan. Peace.

Take a breath..
Hahhhh.. Bye.

Friday, September 28

Enjoy the Beautiful Sunset.


Assalamualaikum.

Lately. my elder sisters and I went to enjoy the sunset. Yarh. I really enjoy it. I love the view. Picturesque. I would like to show some photos that have been captured by my sista. Cheers. I hope you enjoy it as well.

I dunno what to say. Peace.

The sunrise. Ohoo. Love it.



I dunno what I saw. Hehe.

There only photos that I can show. The others. Hmm. I dont think so. Hehe. Okay. Im going to go to the cinema with ma sista in the offing. Yoooo. Cinema #Aeonstation18 =D

Friday, September 21

Self recant. Dont blame others.


Assalamualaikum.

I guessed everyone had experienced something like this, maybe its not sebijik sejibik. Kan? Maybe jugak ada yang tak pernah. Yarh. Im not too sure. Okay. Sighed. I had repeatedly confronted with this issue. Sometimes I did it and sometimes others did it. It happened around me recently. I just thought, why we must blame someone else? Maybe for some people this is a common. Petty problem. Hmm. Try to think about the feelings of the person that have been blamed. So sad.

Dont think that semua orang boleh still relax kalau kena macam ni. Although you so, dont equate with other people. Please! I dont think so there are people who dont have any feelings. Takde perasaan. You know what I mean right? I sympathize with her who have been blamed. She cried. She felt guilty. I cant do anything. I just gave an advice. Hopefully, it helps.

Before we wanna blame others. Lets think about ourselves offense. Think about what you have done to others. Maybe this is law of karma. Hundred % salahkan orang lain. Its not good for yourself. You just deceive yourself. Perasan tak? So why not solve any problems without blaming others. Even memang dua-dua salah, dont look for other's faults but look yourselves. And it shall not hurt others. Will not decide any friendship.

Song of the day. Ngohngohngoh.

Actually, I remind myself becaz I pun pernah buat macam ni. Pernah but not often. Hehe. Apologize if that offended. I didnt mean it. Gua chaw. Today takda quotes. Soghie. Peace no war. 


Friday, September 7

Fever due to Rain.


Assalamualaikum. Hola.

I wasn't feeling well before this but now I began to recover. Alhamdulillah. Moreover I hate when having fever. cough and colds. I felt my body's weak. Thats not cool. All this is due I playing in rain with my fellow. Unfortunately, Im the only one who gets a fever. Probably becaz I didn't go to have a shower after that. Yeah. It served me right. Sesal. Seksa.

Even I had a fever but I still go to school the next day. Hmm. I dont think its a good deed. Futhermore I didn't take any medicine before going to school. Consequently Im shivering cold. I felt very cold. I can imagine Im surrounded by snow. I cant focus whatever cikgu teach. So I decided to go to clinic. To ma horror, ma body temperature is 37.6 degrees Celsius. I hate the scene in clinic. There are too many people. Entah how many hours Ive sat in the clinic. Choisss!

This patch is very very helpful. credit to google images.

What I wanna convey is, be careful with the rain becaz it can cause chu a fever. Trust me. I dont lie. Besides, drink plenty of plain water. minerals and stuff. Look after your personal health care. If you dont, so who? Try to think of. Okay. Well, I just remind you instead myself.

''I always like walking in the rain, so no one can see me crying.''
Please dont do that. Its harmful to health. You'll get a fever. Seriously. Please dont.


Thursday, August 30

I am Malaysian. Happy Merdeka Day.


Assalamualaikum..

As everyone knows our country, Malaysia has been free from colonial for 55 years. Umm yeah, thats pride. So, Happy Merdeka Day to all malaysian. Lets thank the warriors of the nation cuz they have fought to liberate the country from colonial. For sure thats not easy as liberate ayam dari rebannya and stuff kan? hehe. Bukan setakat sebaldi peluh je that they have sacrifice even their own. Is it? Besides that, last night I was present at a ceremony which is jamuan Hari Raya and Countdown for Merdeka Day. Gua dress up uniform duduk rumah je. You know why? Cuz dah malam kan. Ceremony pulak tak jauh. So I just think no need to waste time nak bersiap meriah-meriah sangat. hehe.

Aku datang agak lambat act, so time ni memang ramai mokcik, pokcik yang dah nak balik. Makanan pun dah nak habis. Senang cakap, aku terlepas jamuan raya. Haha. Yknow what, tinggal laksa je and a few kuih muih. Sad. Nak nak pulak laksa tak berapa uhmm. Sad again.



Promptly at 12 o'clock. This is awesome. Oh yaa, I never attended any of the events organized by my housing residents and this is first ever. Dekat sini selalu ada pertandingan karaoke you know but I never joined it. hehe.

Proud to be Malaysian

Happy Merdeka Day to all Malaysian

May peace be upon you. Take care.

Thursday, August 16

Wish you a Happy 'Eid Mubarak.


Assalamualaikum. Bonjour =)

Without being aware we'll celebrate Eid day soon and Ramadan will end. So Imma wish you a Happy Eid, especially to my best girlfriends, Shasha, Qina, Ija, Ain, Eira and to all my classmates. And also to my beloved ones, Hafiz =) Besides to all bloggers, my followers and others lah. sapa-sapa, semua lah. yahh.

''Selamat Hari Raya. Maaf zahir & batin. I wish all of you a very great and blessed Eid and may this Eid bring fun to ya. Joyous!''


I hope all of you already providing the necessary for Hari Raya such as baju raya, kasut raya, kuih raya,  rumah raya and stuff. Besides, I also hope that you'll not spend your money on extreme becaz thats not a good thing, am i right? And for those who cant afford to purchase something new for Hari Raya, thats okay. Dont be sad, that thing was not compulsory. Boleh je pakai baju lama yang penting bersih and nampak elok and whatever, yknow what I meant kan. Tak semestinya semua kena baru, peace =D

Eid is happiness, enjoy yourself babe. So please dont be sad on this day yeahh, hehe. By the way, jemputlah datang rumah but you've to inform me first. Okay. Dont forget apologize to people that youve comitted the offense and forgive all the people. Well, I'll be off now. See you later. yooo!

''Eid is the celebration of the spirituality of Ramadan. Happy Eid to all Muslims around the world.''

Peace be with you. Enjoy everybody. Look after yourself, hati-hati di jalan raya. Peace again.


Friday, August 10

Prepare for an examination. DIY


Assalamualaikum. May peace be upon you.


Quite a month ago, someone asked me how to be such a smart student. Actually, I dont know how to answer him cuz Im not really an excellent student, not at all! However, I shall share with you how I prepare for an examination, by the way aku ni bukan student yang rajin nak revise lessons. Seriously! Haha. In fact Im not teach you what you should do and I dont know how to give any tips and stuff. I just wanna share with you, get it? Who am I nak bagi tips, aku sendiri pun belajar tak berapa tip top =D

The thing that I should do is to find a suitable place, for me this is too important. Kalau tempat tu bising cemana nak masuk apa-apa benda yang kita study. Nak nak pulak kalau too near dengan television set, indeed aku sendiri kalau study depan tv, confirm 70 percent hilang focus. Sometimes memang lah boleh masuk, no doubt tapi 50 percent pun belum confirm bukan?


Here is my favourite place. hehehe. I love studying while lying down on my bed. I know this is should not be encouraged. I dont know why, maybe bila study camni senang tertidur. Yeahh, tapi aku akan letak a bottle of water near side of my bed, so bila ngantok ke minum je then youolls akan rasa freshness. Tak perlu coffee pun takpe, but sometimes my mom would makes a cup of Milo for me tapi aku kena request dulu lah. hahaha.

The second place that I would choose is my study desk where in my bedroom. Sebenar-benarnya aku memang kena ada a bottle of water tau tak? Cuz aku senang ngantok bila tengok buku. hehh! Dalam kelas pun aku senang tidur ni pulak dalam bilik, memang tak susah lah. Anyway, I got those shirt masa form 1, masa tu aku join perbarisan rumah sukan. Eeee kalau ikut hati sumpah I dont wanna join it but I've been forced. sobs. Ohkay, enough!


Bila study atas meja, memang meja gwa akan bersepah punya. Anyway, aku tak terus-terus kemas until esok pagi when my mom commented baru aku kemas. Ohh. Sometimes aku kemas jugak tapi jarang-jarang. Hehe. You know what aku kalau nak mengemas ni kena mood tu datang dulu tau, kena ada aura baru ikhlas. Hahaha. whatever, tapi aku memang suka something yang kemas. Choii!


Besides, I've been asked how I revise History subject. I only write short notes, normally 1 chapter dalam 1 or 2 pieces of paper je. Depending on chapter jugak lah. Actually Im not too good in this subject, jangan cakap lah subject membaca memang aku lemah. Okay. Kalau aku buat maths or add maths, aku biasakan dengar lagu untuk bagi kita relax tau. Because there are some difficult tasks kan? so kalau relax insyaAllah you can do then but kalau dah serabut, maybe you boleh buat but you may careless.

''Take a note. There are many ways to study, do choose the ways that may work for you''

Dont curious kenapa aku baru nak update bout this thing even it had been a month ago cuz I've my own reason. yoo! Selamat Hari Raya everybody =D


Monday, August 6

Proud of you Hero of Malaysia, DLCW


Assalamualaikum. Bonjour!

Already knew, hours ago our D Lee Chong Wei had lost the game. But as Malaysian of course we should be proud of him cuz he had taken the trouble to win this game, maybe not his luck kan? Anyway, I think Lin Dan won this game sebab nasib jehhh. I know lah I watched the match apa. Hehh! Both pun sama-sama hebat kan?

credit : google

Heard this is his last Olympics. Hmm T__T Even he couldn't get a gold, but he gave his best to get the gold medal for Malaysia. Cheers for Chong Wei, there's no shame indeed he is still our hero, kan kan kan? heheheheks =D As my own opinion, Chong Wei is the winner of attitude. Well Lin Dan macam a bit arrogant, perasan tak? pastu macam suka ikut kepala sendiri, even Chong Wei asked to exchange shuttlecock pun dia taknak. eh ye kee? Hahaha. okay okay nevermind! 

source : google

Fyi, aku decide nak post entry ni after look he cried and seems like regret. Please dont DLCW! You're hero of Malaysia now and has done your best. Everyone in Malaysia do loves you. ehh. Proud of you. Congratulations. yooos! I've gotta stop now, apologize poyos sikit. kahkah =D

Salam Nuzul Quran. Happy Fasting.



Friday, August 3

Firecrackers consumer, be considerate please!


Assalamualaikum. Peace be upon you =)

Sorry for the content that may rather hurt others and this entry quite long. Peace no war!

You know what, i've completed the test which was held on August 1. And now i feel very relax you know, rasa macam lega gila - for sure korang pun pernah rasa macam ni no matter lah big or petty exam confirm akan rasa relieved sesangat sangat dari kena study and blablabla. Korang faham-faham je lah ehh!


I feel very confident to keep smile like this right now bebeh. Haha. But I do hope I'll get a flying colours result. Luu tau tak, gwa buat addmaths cincai-cincai je. Gwa selalu lupa jalan kerja yang step by step tuhh. Tau tak gwa tengah pasrah. kohkohkoh (laugh like Hagrid) Hopefully, my addmaths marks will be maintained. Amin =D

Fyi, have one thing that makes me often feel resentful. Did chu know what it is? mercun aka firecrackers as known as fireworks lah hapa-hapa lah kann. Haih, aku panas hati betul kalau guys yang main benda alah ni langsung tak consider about those people around them. Tau lah Raya will be coming soon, and aku tak kata mercun tu salah main ke hapa benda ke but i hope all of you to be more considerate.

You know why firecrackers consumer must be considerate? Assume lah kan, people around ada yang tengah do something such as makan ke, tarawih ke and blablabla. Tau tak betapa terkejutnya bila dengar bunyi yang tiba-tiba macam tu. Get it? Lebih-lebih yang duduk housing area macam Iolls nihh. Boleh tak pergi bakar itu mercun dekat padang yang berdekatan ke, apa benda ke yang tak ganggu orang lain. huhuks T___T Leceh lah kalau terkejut memanjang. Panas panas! Tapi takpe, im still cool. hehehe.

Maybe this is what people called the law of karma cuz dulu aku selalu ikut abang aku main mercun sampai tercampak dalam rumah orang. Oh god, how cruel I am? Lepas tu aku tak serik pun, lagi rajin aku bakar mercun - mancis lah, gasing lah, apa benda lah. Well masa tu aku kecik tak pikir lagi pasal considerate semua ni. hahaha. But now, karma comes back around -,-

I wanna share :

''Firecrackers can cause hearing loss, high blood preassure, sleeping disturbances and sudden exposure to loud noise can cause temporary or permanent deafness or even result in heart attack. Mental impairment are also some of the side effects of firecrackers.''



Friday, July 20

Time off for le stomach


Assalamualaikum

As you noticed, blog aku nampak lain and look like more simple, natural and i love love love this type of template. Hahaha. Whatever! Follower box and c-box ada di bawah. You've to scroll down lah, kalau tak until whenever youollz tak jumpa. Iollz tell to simplify youollz jika - jika you wanna follow this blog or wanna leave your footprints. So no need to curios yeee.

After this, I gonna change le blog's header and anything else maybe. Depending on the level of my craft. Peace. Hehehe.


She've an amazing voice, I love the way she sang that song. So touching voice, uhuhuks T___T Wonderful song though. Anyway, kalau you perasan ada part yang funny, kelakar gila when someone duk pegang her dress, and she grab then. Hahaha. Hmm. I love this song 'cause it have an amazone lyrics, I guess. I heard this song will make people cry over and over again. Ahahaks! I gurau je youu.


Well, Ramadan is here. So Selamat berpuasa! Lepas tu raya, ohh cant wait. Aku ni kalau raya lain sikit excited dia -,- lulz. 

Did chu know / Tahukah anda :

''Puasa seperti tongkat ajaib yang dapat menyembuhkan penyakit yang membabitkan perut''

Al-Harits (arab doctors) said :

''Yang banyak membunuh manusia adalah kerana manusia suka memasukkan makanan ke dalam perut sebelum makanan dalam perut dicerna''

Therefore, perlunya masa makan yang betul. But no doubt lah, masa makan aku pun tak pernah betul. Hahaha. Nevermind, let your stomach relax during Ramadan.

HOTTN! You're a fashion fans? You must visit here which give away your preloved wardrobe!

Byeahh!


Saturday, July 14

day & night at Kampung.


Assalamualaikum

First of first. Aku baru balik dari rumah atok as known as kampung. Hmm. Bosan bosan bosan bosan. In fact takde lah bosan bosan bosan sangat pun. Suam suam je.

When mom told me pasal nak balik kampung ni, dalam kepala aku dah ingat rambutan and stuff je. Haha.
Tapi sayang betul, takdeeeee. Ehemmm! Nasib aku dah telan manggis banyak banyak before went to kampung.

Hahahahahahahahahahaha. I like fruits. Tapi aku bukan spesis Sandy yang suka curik buah.


Ada budak ni hilang sikit rasa bosan. Besides tengok astro ceria boleh jugak aku kacau dia. Hahaha. Aku suka kacau dia even dia nak tido sekali pun. Geram betul tengok budak comel comel macam ni. Rasa nak makan. Kahkahkah, takde lah  T___T

Kerja aku hadap tv, hadap lappy, hadap phone. Aku tengok cerita muallaf tapi sekerat. Aku tengok 7 petala cinta pun separuh jalan. Aku tengok boys over flower baru sampai episod 10. Yang separuh jalan tu nanti aku sambung. Kekekeke.

Kalau balik kampung sehari semalam aku boleh tahan lagi, ada lah melekat rasa seronok.

Try pekena dua or tiga hari, confirm aku jadi blur. Lepas tu, aku merengek kata bosan. Belum campur dengan advice atok aku. Setakat sehari semalam, aku takkan dengar lagi.

Biarlah apa pun, janji aku dah ada kat rumah sekarang ni. Peace ^^

And selamat berpuasa. Jangan main mercun okay, sayangilah bodily youollz!


Friday, July 6

Le Complain day


Assalamualaikum.

OPEN DAY! Time ni lah parents datang nak tengok and sign report card kan? At the same time, ni lah masa yang cikgu tunggu untuk report kat parents itu ini blablabla kan? kan? Dari aku darjah 1 lagi, dah muak dah weh. Hahaha.

Tadi cikgu tak banyak complain pasal aku. Teacher said, yang aku ni tak boleh buat Bahasa Melayu sebab aku kurang membaca. Aku dah jemu dengar  -,- Cikgu add math told, result aku bagus tapi aku still tak boleh puas hati dengan apa yang aku ada and aku kena terus usaha sampai SPM next year. Yaaaa, InsyaAllah.

Hari ni jugak lah hari koperasi. Aku bukan ahli koperasi ohkay. Heheh, so have a few booth yang jual memacam, tapi no doubt - paling banyak booth makanan lah. Hahaha.

Aku ingat lagi. Aku pernah nangis dalam kelas cause parents aku datang lambat untuk sign report card aku, nak nak pulak semua kengkawan aku dah choww balik rumah kan.

Time tu aku darjah 3 maybe, Im not too sure, entah lah, aku tak berapa ingat. Apesal aku susah sangat nak ingat balik ni haa? tak sangka aku dah a half mak nenek sekarang ni. Omaigod TT___TT

Time tu tinggal aku dengan kawan laki sorang. So aku risau gila parents aku tak datang. Nak je aku jerit panggil mak dengan ayah aku. Masa tu aku pikir diorang lupa, aku tak pikir lain dah. Cikgu suggest kat aku suruh call, tapi aku tak boleh nak buat apa sebab aku lupa phone number diorang. (Dari dulu aku dah a half mak nenek chuknowwww)

Hmm. No choice, aku kena tunggu jugak. Boring gila woih aku masa tu. Tak tipu. Aku tunggu punya lah lama, dah macam separuh abad dah aku rasa. And aku tetiba rasa nak nangis. I wanna cry...... sobs. Tapi aku tengok mamat sorang tu rilek je. Masa tu jugak lah, I saw my mom. Then, aku terus nangis. Tapi aku nangis ringan-ringan je.

Hahahahaha. Lawak gila bila teringat, aku still tak paham apesal aku nangis. Dah lah dulu aku suka belagak brutal. ohhhnooooo.


Wednesday, June 6

Studying is my priority


Assalamualaikum

Sekarang tengah count down wehh - school will begin and gwa kena hadap result TT__TT

Tapi I takda lah sedih mana, sampai nak meratap 24/7. Hahaha

Cuma lepas ni I tak boleh hadap blog ni macam tengah school holidays sekarang ni. Cause I still student and study is my priority. Tapi tak bermaksud I akan abaikan blog ni a hundred percent - maybe I cuma akan update blog on weekends. MAYBE! 

I put education as my priority cause I have to. Honestly, I lebih pentingkan result exam dari blog. I lebih pentingkan study dari Facebook or what cause I knew benda-benda tu semua takkan bagi I duit yang banyak and takkan cerahkan future I secerah-cerahnya. Haha - but blog maybe can give me an income. Hihi, I memang kaki duit sikit. Sapa tak pikir duit kan? Peace =)

Sekaki-kaki duit I pun takda lah melampau sampai 'Gwa sanggup buat apa je sebab duit' No! im not. I jugak bukan kaki kikis mana-mana pihak ya. Betul. Ehh. Haha

Have a few days left before school begin, I nak siapkan homeworks yang sikit tu. Last minute dengan I memang susah nak separated - so jangan lah pelik kalau I nak exam pun study last minute sebab ramai lagi yang macam I, sampai tahap yang tak buat langsung pun ada. Betul.

Even I tak bukak blog pun nanti, semua comments I akan reply and I'll hit yours. Sure. Semua yang tinggalkan sweet note, sour note, bitter note and others I akan try reply kesemuanya. I akan bukak blog on weekdays if my homeworks and benda yang sepatutnya I buat dah settle a hundred percent.

Wish me luck for my result.

Keep visiting my blog.

Keep commenting my entry.

I'll hit yours back.

Bye, Peace ^^v



Saturday, May 5

Airless


Assalamualaikum

Im too lazy to face this lappy and stuff right now. You know what I meannnnn? -,-

Haaaaaaaaaaaaah, Im totally airless with her. Her okay not him. Hahahaha =p I dont know what is her problem, no matter big or petty problem. I've no idea bout that. Okay, she's really annoying. It seem like she's super annoying girl. No doubt!

She gave me a problem okay. I dont like the way she treat me. You know what? she treat me like her girlfie/boyfie. Actually, i dont too courageous to judge her either she's lesbian or what. Anyway, thats not well thing kan? But, seriously. I menyampah, meluat, geli, rimas and stuff. Hahah

I dont know what kind of thing that I should do to her, to makes she realize that I've been airless with her. Takkan lah I nak disrespectful dengan dia pulak kan? Fyi, Im airless with her since the first - I cant remember when =X

I dont wanna mention her name or anything bout her here cause I dont wanna embarrass her. But I hope she'll realize that I really dont like the way she treat me. I dont like the way she mengada-ngada with me, the way she text me and stuff, her action when she's face to face with me. Ohh, geli you know.

That awkward feeling u_____u Kay bye!